Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Det behageligt melankolske | Rohde Fischer's armchair Skip to content

Det behageligt melankolske

Til tider føler jeg mig behageligt melankolsk, typisk i de sene aftentimer og med musik i ørerne. Får den der stemning af ensomhed og på en måde melankolske omgivelser, men alligevel nyder jeg det og er glad. Lidt jeg har skrevet i den sindsstemning :-)

Der findes mange former af trist. Ikke alle er direkte negative, nogle af dem er bare... ikke positive. I dag er jeg tom-trist. Ikke sådan at det nedtrykker mig, der er bare tomt på en vemodig måde. Fra radioen spiller jazzen og man hører saxofonen danse over tonerne, mens klaveret og trommerne lægger en fast blød rytme bag.

Mine tanker flyver ud på altanen og videre op på byens tage. Her vandrer de fra tag til tag i nattens mørke taglandskab. Flyver ind over tage hvor røg siver ud af en lille skorsten og hvor lyset fra tagvinduer afslører hvor folk stadig er vågne. På gaden er der lyst op og liv, men det interesserer mig ikke. Jeg vil bare nyde tomheden.

Jeg flyver videre over tagene og tager et dyk ned i en forladt baggård. Der står et par containere som næsten ville virke ensomme, var det ikke for tagrenden ved siden af dem. Turen glider ned af en betontrappe ned til en mørk kælder.

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Form options
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA