Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Voldsomt rambuktyveri med gummiged | Rohde Fischer's armchair Skip to content

Voldsomt rambuktyveri med gummiged

Med os i studiet i dag har vi en gummiged, der er blevet forulempet på det groveste. Gummigeden, som har ønsket at forblive anonym fik forleden forstrukket gummi, da han blev udnyttet i et rambuktyveri. Vi vil under interviewet anvende dæknavnet Hans, og det er os hermed en stor fornøjelse at byde dig velkommen i studiet, Hans.

- Hans, vil du ikke starte med at fortælle os, hvad skete der under røveriet?
- Jo, ser De, de to mææænd havde drukket mig så fuld på den lokale, at jeg ikke kunne gøre modstand. Derefter bandt de mig til en rambuk og anvendte miiine elastiske evner til at få mere slagkraft.

- Du siger, at de bandt dig fast, var det der, hvor du fik forstrukket gummi?

- Nej, det skete sådan set i mooodslaget fra døren, ser De, indbrudet skete på den psykiatriske afdeling, hvor dørene er polstrede, så rambukken fjedrede ret hårdt tilbage.

- Men tog det så ikke ret lang tid at komme igennem?

- De strak mit gummi rigtigt meget, for at få kraft på slagene. Ifølge politiet tog det hele omkring et kvarter, mæææn det føltes godt nok som time efter time, hvor der blev hamret og banket.

- Nu kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til, at du virker noget nervøs og femten minutter lyder da også som om, at de har været ret effektive. Kommer du nogen sinde til at komme dig over hændelserne?

- Nej, det tror jeg ikke, at jeg gør.  Hver gang der kommer en høj bankende lyd, så krummer jeg mig nervøst sammen, og min kone er også skredet til fordel for en stenbuk, da hun mener, at den er mere robust.

- Tak Hans, det har været en fornøjelse at have dig i studiet. Vi vil nu stille om til gravkoen Lars, der efter flere henvendelser ikke kan få politiet til at tage den nuværende situation med gravrøvere seriøst. Men først et par ord fra vores sponsorere.

En stor tak skal der lyde til Vera Ohlsen, for feedback og rettelser, I kan følge på Twitter
Og til forfatten Ellen Ørgaard for inspiration og feedback

Kunne du lide teksten? Følg endelig Rohde's Armchair på Facebook

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Form options
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA