Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Forpulede bilhjul | Rohde Fischer's armchair Skip to content

Forpulede bilhjul

Det forpulede bilhjul, jeg sendte det med lortepostnord. Det virkede bare ikke. Lige meget hvor meget rosmarin posten krydrede det med ville blomsterne ikke gro i det.

Det forpulede bilhjul, spark det i skridtet og det hopper blot to gange og er ligeglad. Komplet ligeglad, det ligger bare og stirrer på en, som onkels onde krystalglas - dem med demonhovederne.

Beskærer vores hav med en sløv kniv, beskærer det i flotte former. Alligevel vil blomsterne ikke gro i det. Man skulle tro det var i familie med det forpulede bilhjul.
Det forpulede rosmarin, nu har jeg krydret både hav og hjul. Alligevel sker der intet. I stedet for blomster vokser der et 32 tommers fjernsyn - det er ukrudt det hele.

Det forpulede rosmarin, hvad skal jeg med et fjernsyn. Jeg sender det til Sverige, sender det med lortepostnord. Måske de kan bruge et fjernsyn - måske det bliver sendt ekspress - sendt med artilleri.

Det forpulede rosfjernsyn, det viser svenskere i stride strømme og dets artilleriskud består af blomsterbuketter. Smager på fjernsynet, timian og plastik, nom, så skal jeg have gæster.

De forpulede flinke svenskere. De synger, danser og er glade. Det forpulede gode humør, det er lige til at skrive en bog om, men i stedet for bogen får jeg blomster - måske er det derfor man har gæster?

Det forpulede bilhjul, nu plantede jeg mine blomster, men fik kun basilikum. Måske jeg skulle krydre det med en svensker, så kan vi grille det og sende det med lortepostnord.

Det forpulede fjernhjul; I ved det i Sverige, der hvor blomsterne gror. Plukker dem fra fjernsynet og smager på blomsterne. Delikat! Men mangler sukker og kanel.

Beskærer hjulet til nye former, beskærer hjulet som underlige planter. Krydret det venter, men nu gror der en svensker. Det forpulede kanel.

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Form options
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA