Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Forår, endelig forår | Rohde Fischer's armchair Skip to content

Forår, endelig forår

I midten en flod med rygsøjler, øjne og andre kropsdele med skove a hænder langs siderne og ansigter som bjerge i baggrunden, og hjerner som buske i forgrunden.
Stor tak til Teresa Madariaga for inspiration og lov til at bruge tegningen (der nu har det uofficielle navn "Handy Forest")
Planterne vokser op fra gaderne, de er hænder, der bare bliver større og større. Vi kan se hvordan de nærmest bliver til træer, og fingeraftrykkene ender som rynket bark. En af dem vokser op, griber fat i en antilope og knuser den i et solidt greb. Den splatter ud og skindet flænses, så den ender som blade på de smukke forårs-fingre.

Alt imens sidder jeg på arbejdet, og kigger ud af vinduet imens planterne vokser.  En skarp kontrast til kontoret i den enorme glassøjle.  Et par af dem vokser helt tæt på, og fingrene har nået fjerde sal.  Ved spisetid, går alle op på øverste etage.  Maden står på muslingeskaller, cykler og sten, et godt og nærende måltid - masser af jern.  Vi går tilbage til arbejdet.  På fjerde sal er det nu håndfladerne man kan se - det er også fint, klokken er 13 og alle skal skide.

Pakker tøjet og går.  I et køleskab er der en machete og økse, det kan blive aktuelt på vej hjem. Ude foran døren mødes jeg af en skov af håndled, hvor skateboards flyver rundt og kvidrer. Forår, endelig forår.

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Form options
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA