Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Rohde Fischer's armchair Skip to content

Forår, endelig forår

I midten en flod med rygsøjler, øjne og andre kropsdele med skove a hænder langs siderne og ansigter som bjerge i baggrunden, og hjerner som buske i forgrunden.
Stor tak til Teresa Madariaga for inspiration og lov til at bruge tegningen (der nu har det uofficielle navn "Handy Forest")
Planterne vokser op fra gaderne, de er hænder, der bare bliver større og større. Vi kan se hvordan de nærmest bliver til træer, og fingeraftrykkene ender som rynket bark. En af dem vokser op, griber fat i en antilope og knuser den i et solidt greb. Den splatter ud og skindet flænses, så den ender som blade på de smukke forårs-fingre.
Continue reading "Forår, endelig forår"

Blomstrende ungdom

A nice green tropical flower
Værelset har eget bad og toilet, men intet køkken.  Der er proppet med forskellige potteplanter.  Han låser sig selv ind og tænder lyset; efter at have stillet tasken fra sig fylder han vandekanden.  Hele tiden mumler han: "Nå, hvordan har vi det i dag?", "Ja det ser ud til at det hjælper, at du kom tættere på vinduet.", "Jamen dog, som du hænger med bladene i dag".

Hans runde fortsætter, men ved den sidste plante sker der hvad ikke må ske; planten vælter ned og knuses.  Tårerne begynder at trille og han favner rundt om planten.
Continue reading "Blomstrende ungdom"

Forpulede bilhjul

Det forpulede bilhjul, jeg sendte det med lortepostnord.  Det virkede bare ikke.  Lige meget hvor meget rosmarin posten krydrede det med ville blomsterne ikke gro i det.

Det forpulede bilhjul, spark det i skridtet og det hopper blot to gange og er ligeglad.  Komplet ligeglad, det ligger bare og stirrer på en, som onkels onde krystalglas - dem med demonhovederne.

Beskærer vores hav med en sløv kniv, beskærer det i flotte former. Alligevel vil blomsterne ikke gro i det.  Man skulle tro det var i familie med det forpulede bilhjul.
Continue reading "Forpulede bilhjul"

Vindbøjtel

Lidt skriveri fra en øvelse omhandlende truede ord:

Enig med alle, uenig med ingen
Hvorfor overhovedet diskuttere?
Hos venner kan man altid hjælp
Mangler man finder man bare flere
Uenig med ingen, enig med alle
Det er da en fornuftig attitude
Med hvilken man altid kan flyde
Nu kommer til mig en vældig flok
De vil gerne samle mig op
Følger med
I flot geled
Continue reading "Vindbøjtel"