Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Rohde Fischer's armchair Skip to content

En dag på legepladsen

Det er en legeplads imellem et par lejlighedsblokke. Sådan en rigtigt traditionel og hyggelig en med et lille hegn omkring. Børnene leger lystigt, de er måske en ti stykker. Efterårets aftensol varmer hele området og kaster de flotteste skygger på de gule, nedfaldne blade. Skyggerne rammer legende legetøjet: gyngestativet med traktorhjul, som gynger, legehuset med fine gardiner i vinduet, det store rør, som rutschebane med et fint tårn i toppen, vippen flotte fabeldyr og alt hvad børnene ellers kunne drømme om at boltre sig med.
Continue reading "En dag på legepladsen"

Voldsomt rambuktyveri med gummiged

Med os i studiet i dag har vi en gummiged, der er blevet forulempet på det groveste. Gummigeden, som har ønsket at forblive anonym fik forleden forstrukket gummi, da han blev udnyttet i et rambuktyveri. Vi vil under interviewet anvende dæknavnet Hans, og det er os hermed en stor fornøjelse at byde dig velkommen i studiet, Hans.

- Hans, vil du ikke starte med at fortælle os, hvad skete der under røveriet?
Continue reading "Voldsomt rambuktyveri med gummiged"

Teddy's rose

A small message for those of you who at valentine's who are reminded that you haven't got a loved one or if you feel that others have it better.
Shots fired, shots fired
From the arsenal that never expired
Hits like a bullet bomb or rocket
Hitting people in the wrong pocket
Piercing hearts like an arrow
Giving happiness like a sparrow
In Teddy's heart planting a seed
Sprouts and grows with the speed of a weed
Continue reading "Teddy's rose"

Du forbistrede måne

Månen er fuld... igen... det er den altid på denne tid. Hvorfor den bliver ved med at drikke sig fuld fatter jeg ikke. Den står der i sin rus og efter noget tid, så ender den igen halv. Underlig tingest. Ikke ligesom Shell, der har åbent 24/7, det er et fint stop, det er lige til en hotdog.

Det kan jo være, at det er derfor at mågerne de hele tiden skyder op, som kurver over månens gang. Hele tiden skifter den konstant i intervaller og snegler sig frem. Hele tiden forsøger den at lyse alt op, men den kæmper forgæves. Tagene er sorte og ikke hvide, de er simpelthen ikke til at lyse op.
Continue reading "Du forbistrede måne"