Warning: Use of undefined constant CHARSET_NATIVE - assumed 'CHARSET_NATIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/rohdef/www/armchair/serendipity_config.inc.php on line 183
Rohde Fischer's armchair Skip to content

Et billede

Fik til opgave at skrive om et billede, hvor en topløs dame sidder på en strå-stol ude i haven og ryger, her er resultatet (ca 15 min):

Som hver morgen gik hun ud i haven, for at ryge. Morgenbrisen var så rar under brysterne, så hun tog aldrig nogen top på, og hun var alligevel altid alene. Hun satte sig i den flettede stol og brisen her til morgen var særligt kold. Natten derimod havde været voldsomt varm, så det gjorde egentlig ikke så meget; til at starte med.

Halvvejs igennem cigaretten begyndte kulden dog at være bidende intens, nærmest som at få hældt isvandet i vandkanden ud over sig. Men hvorfor dog lige vandkanden? Den var jo fra i går, så der skulle da ikke være noget is i den længere. Fjollet som det var, så måtte hun alligevel vende hovedet, for at kigge efter. På toppen var der is, men det gav jo ingen mening. Det var midt i juli og natten havde været kogende.
Continue reading "Et billede"

Dialogøvelse

Det følgende udspringer af en skriveøvelse med fokus på dialoger.

- Hvad fanden bilder du dig ind? Du kan da ikke bare gå og snave fremmede fyre til  fester! Jeg går da heller ikke ud med alle mulige piger bag din ryg!

- Men der ligger jo absolut intet i det skat, var jo bare fuld og der skete jo ikke mere det lover jeg.

- Fuck da dig kælling, der ligger utroligt meget i det, og du stoppede jo ikke der, du snavede jo også med ham den skaldede udenfor, efter festen. Ham kaldte du sikkert også skat.
Continue reading "Dialogøvelse"